360SHOP
A hidratáltság fontossága intenzív edzések során
Barnucz Levente   2016. január 27.     táplálkozás, edzés, Folyadékpótlás
A folyadékfogyasztás edzések előtt, közben és után rendkívül fontossággal bír. Megfelelő hidratáltság nélkül nem vagyunk képesek maximális teljesítményre, sőt ha nem figyelünk oda, annak komoly káros következményei lehetnek.
Dolleschall János
Dolleschall János
SFG instruktor, testépítés- és fitnesz szakedző. 1983-ban született. Iskolás évei alatt többféle sportágat kipróbált, mint az úszás vagy a kosárlabda. Egyetemista évei alatt kezdett súlyzós edzéssel foglalkozni. Eleinte testépítő célzattal edzett, majd egyre inkább elkezdték érdekelni az erősportok, mint az erőemelés és a strongman sport. Kettlebellel azért kezdett edzeni, mert remek eszköznek találta - sok más mellett - a maximális erő növeléséhez.

Volt szerencséje Nagy Ákos egykori Junior súlyemelő világbajnok és jelenlegi erősember versenyzőtől megtanulni a súlyemelés és a strongman sport alapjait. Szilárdan hisz a StrongFirst elveiben, különösen abban, hogy 'az erő a legfőbb képesség, minden más képesség alapja', illetve abban, hogy 'az erőnek magasabb célja van”.
 
A SZERZŐ CIKKEI
CIKK AJÁNLÓ
CÍMKE FELHŐ
360SHOP AJÁNLAT
360Magazin
Copyright 2016 - 360MAGAZIN