360SHOP
A hidratáltság fontossága intenzív edzések során
Barnucz Levente   2016. január 27.     táplálkozás, edzés, Folyadékpótlás
A folyadékfogyasztás edzések előtt, közben és után rendkívül fontossággal bír. Megfelelő hidratáltság nélkül nem vagyunk képesek maximális teljesítményre, sőt ha nem figyelünk oda, annak komoly káros következményei lehetnek.
Barnucz Levente
Barnucz Levente
Barnucz Leventének hívnak. 2011-ben kezdtem el kettlebell edzésekre járni. Egyből éreztem, hogy ez a sport különleges és kihívással teli.

Amióta tudom az eszemet sportszerető voltam, kipróbáltam a cselgáncsot, a súlyemelést, természetesen befigyelt a harcművészetek egyik ága a Jeet Kune-do is egy jó ideig, az országuti kerékpározásnak is hódoltam ( jelenleg is hódolok ha időm engedi) majd jött a kettlebell. Szerelem volt a második látásra, elsőre nem vettem komolyan és az eredmények el is maradtak, majd amint változtattam a hozzáállásomon elkezdtem fejlődni és jól érezni magam a bőrömben, erősnek, fittnek és állóképességem nagy mértékben javult.

Hogy miért lettem kettlebell instruktor?
Szeretek az emberekkel dolgozni, foglalkozni és a visszajelzések alapján nem is csinálom rosszul és mivel ezt a jelenlegi tudásomat is meg szeretném osztani azokkal akik kaphatók az ilyen kihívásokra, szeretnének egészségesebben élni, leadni pár centit ( direkt nem kilót írtam) , állóképességüket javítanák, erősebbek akarnak lenni vagy csak egyszerűen egy jót edzeni és jól érezni magukat a bőrükben.

Célom nem más mint sok egészséges embert faragni, akiknek állóképessége és erőnléte nem hétköznapi , izomzatuk rugalmas és acélos , testérzetük harmonikus.
 
A SZERZŐ CIKKEI
CIKK AJÁNLÓ
CÍMKE FELHŐ
360SHOP AJÁNLAT
360Magazin
Copyright 2016 - 360MAGAZIN